Zonnepanelen in Roosendaal: Bespaar tot wel 10% per jaar

Aqwatt, uw zonnepanelen specialist in Roosendaal

Bent u op zoek naar een expert in zonnepanelen in Roosendaal? Zoek niet verder! Bij Aqwatt.nl staan we bekend als dé zonnepanelen specialist in de regio. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en bieden daarom een service op maat. Ons team van deskundigen staat klaar om uw wensen te bespreken en u uitgebreid en vrijblijvend te adviseren over de beste zonne-energieoplossingen voor uw specifieke situatie. Bij Aqwatt.nl kunt u niet alleen zonnepanelen kopen, maar profiteert u ook van een volledige installatieservice.

Met de toenemende energieprijzen bieden onze zonnepanelen een kosteneffectieve manier om uw energierekening te verlagen. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren. Neem contact op door een email te sturen naar: info@aqwatt.nl of bel naar: +31 (0)165 229 089.

gratis adviesgesprek

Roosendaal

Haverberg

Op deze woning hebben we 8 Hanover Solar 400 wp Glas/glas panelen geplaats en met een string omvormer.

  • Kenmerk: Schuin dak zuid georiënteerd

Roosendaal

Klein Brabant

Op deze woning hebben we 12 Hanover Solar 400 wp glas/glas panelen geplaatst met een string omvormer.

  • Kenmerk: Plat dak oost-west opstelling

Roosendaal

Lupineberg

Op deze woning hebben we 10 Hanover Solar 420 wp glas/folie panelen geplaatst met een string omvormer.

  • Kenmerk: Schuindak zuid georiënteerd

Deskundig advies van uw lokale specialist in Roosendaal

In Roosendaal of wel Tullepetaonestad staat Aqwatt.nl bekend om zijn deskundig en persoonlijk advies bij de keuze voor zonnepanelen. Onze lokale specialisten hebben diepgaande kennis van zowel de technische als de praktische aspecten van zonne-energie. Zij staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte zonne-energieoplossing die past bij uw specifieke situatie. Of het nu gaat om de selectie van de juiste panelen, begrip van de financiële voordelen, of navigeren door de lokale regelgeving en subsidies, ons team zorgt ervoor dat elke klant in Roosendaal een weloverwogen keuze kan maken, afgestemd op hun individuele behoeften en doelstellingen.

Opbrengst & terugverdien tijd van zonnepanelen in Roosendaal

Bij het investeren in zonnepanelen is het belangrijk om zowel de opbrengst als de terugverdientijd te begrijpen. Neem bijvoorbeeld een installatie van 10 panelen met elk 400 Wp, wat een totale capaciteit van 4000 Wp geeft. De jaarlijkse opbrengst van deze installatie varieert tussen de 80% en 95%, wat neerkomt op ongeveer 3200 tot 3800 kWh. Deze variatie is afhankelijk van verschillende factoren zoals: 

  • De oriëntatie van het dak, 
  • Het aantal zonuren,
  • De instraling van zonlicht
  • De temperatuur.
gratis adviesgesprek

Om de terugverdientijd van uw investering te berekenen, gebruikt u de volgende formule:

Investering gedeeld door (verwachte jaarlijkse opbrengst maal de energieprijs per kWh).

Stel, de investering voor de bovengenoemde installatie is €5200,-. Met een verwachte jaarlijkse opbrengst van 3800 kWh en een energieprijs van €0,40 per kWh, is de jaarlijkse besparing €1520,-. Dit betekent dat de terugverdientijd ongeveer 3,4 jaar is. Let op, dit is een voorbeeld. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ligt vaak tussen de 4 en 5 jaar in Roosendaal.

Dit voorbeeld toont aan dat zonnepanelen niet alleen een duurzame, maar ook een economisch verstandige keuze zijn. Uw investering in zonne-energie draagt bij aan een groener milieu en biedt tegelijkertijd een aantrekkelijk financieel rendement.

Hoeveel zonnepanelen heb jij nodig?

Prijs indicatie

Jaarlijks bespaart u

6

Zonnepanelen

Een persoon

v.a. €2.500,-

€840,-

8

Zonnepanelen

Twee personen

v.a. €2.995,-

€1.120,-

10

Zonnepanelen

Klein gezin

v.a. €3.550,-

€1.400,-

12

Zonnepanelen

Gem. gezin

v.a. €4.275,-

€1.680,-

16

Zonnepanelen

Groot gezin

v.a. €5.300,-

€2.240,-

Hoeveel zonnepanelen heb jij nodig?

Prijs indicatie

Jaarlijks bespaart u

6

Zonnepanelen

Een persoon

v.a. €2.500,-
€840,-
8

Zonnepanelen

Twee personen

v.a. €2.995,-
€1.120,-
10

Zonnepanelen

Klein gezin

v.a. €3.550,-
€1.400,-
12

Zonnepanelen

Gem. gezin

v.a. €4.275,-
€1.680,-
16

Zonnepanelen

Groot gezin

v.a. €5.300,-
€2.240,-

Zonnepanelen in Roosendaal: goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

De keuze voor zonnepanelen in Roosendaal is een win-win situatie voor zowel het milieu als uw financiën. Zonne-energie is een schone, hernieuwbare energiebron die helpt bij het verminderen van de CO2-uitstoot en het beschermen van onze natuurlijke omgeving. Tegelijkertijd biedt het installeren van zonnepanelen aanzienlijke financiële voordelen. U zult een merkbare verlaging zien in uw energierekeningen, wat bijdraagt aan een langdurige besparing. BN de Stem heeft in november 2023 een artikel geschreven over de groei van zonnepanelen in Roosendaal. In dit artikel wordt vermeld dat 37% van alle woningen die geschikt zijn inmiddels zonnepanelen op het dak heeft, dit is een forse stijging van 19% vergeleken met de 32% van vorig jaar!

gratis adviesgesprek

Aqwatt.nl zorgt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Aqwatt.nl begrijpen we dat de investering in zonnepanelen belangrijk is voor onze klanten in Roosendaal. Daarom zetten we ons in om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Onze toewijding aan betaalbaarheid betekent niet dat we inleveren op kwaliteit; integendeel, wij werken met hoogwaardige materialen en ervaren installateurs om ervoor te zorgen dat uw zonne-energiesysteem efficiënt en duurzaam is.

De reden dat Aqwatt.nl de beste prijzen kan zorgen, ligt in onze efficiënte bedrijfsvoering en sterke relaties met leveranciers. Door slim in te kopen en te werken met betrouwbare partners, kunnen we kosten besparen zonder in te boeten aan kwaliteit. Deze besparingen geven we direct door aan onze klanten.

Bovendien begrijpen we dat elke klant uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u niet betaalt voor overbodige extra’s, maar precies krijgt wat u nodig heeft voor uw specifieke situatie in Roosendaal.

gratis adviesgesprek

Veelgestelde vragen

Aqwatt.nl onderscheidt zich door een combinatie van competitieve prijzen, persoonlijk advies, en hoogwaardige, duurzame producten. Onze lokale kennis en ervaring in Roosendaal zorgen ervoor dat we elke klant kunnen voorzien van een oplossing op maat.

Ons proces begint met een gedetailleerde evaluatie van uw specifieke behoeften en omstandigheden. We houden rekening met factoren zoals dakoriëntatie, schaduw, en energieverbruik om de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor uw woning of bedrijf in Roosendaal te bepalen.

De duur van een installatie hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal panelen en de complexiteit van uw dak. Gemiddeld duurt een installatie één tot twee dagen, waarbij we minimale overlast en een snelle, efficiënte service garanderen.

Ervaringen van klanten

Zeer nette en adequate afhandeling!
Wij hebben onlangs zonnepanelen op ons dak laten plaatsen, een lastige situatie met een Oost/west ligging en een 60gr. dakhelling. We kregen direct een goed en eerlijk advies en een duidelijke offerte. Het plaatsen ondervond door een aangetroffen wespennest hinder (daar kon de monteur niets aan doen), maar er werd direct goed meegedacht om het project op korte termijn af te kunnen ronden. Snelle en duidelijke communicatie, no-nonsense en een eerlijk verhaal. Zeker een aanrader!

Begin dit jaar 14 panelen laten leggen door Aqwatt en daarbij nog 2 panelen laten leveren als plug en play systeem om op een tuinhuisje te leggen. Het is prettig samenwerken met de mannen van Aqwatt. Matthijs stemt de wensen met de klant af, waarna een goed advies wordt gegeven. Monteurs zijn vakbekwame monteurs die verstand hebben van hun vak. Wil je zelf al iets voorbereiden, geen enkel probleem. Mochten er achteraf nog problemen zijn, dan worden deze netjes opgelost.
Kortom een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan!

Recent zonnepanelen laten plaatsen door Aqwatt. Zeer tevreden met het eindresultaat en goed geholpen door Matthijs! Zeker een aanrader!

Super service, nette prijs en vakkundig geïnstalleerd. Kortom echt een aanrader

Bekijk al onze Google reviews

Besparen met Aqwatt: Onze kracht is goed advies

Interesse? Twijfel niet contact op te nemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek