Zonnepanelen in Bergen op Zoom: Bespaar tot wel 10% per jaar

Zonnepanelen in Bergen op Zoom zijn steeds populairder; de overstap naar zonne-energie is een groeiende trend, met een toenemend aantal inwoners en bedrijven die kiezen voor deze duurzame energiebron. Aqwatt is uw partner in deze duurzame transformatie voor uw woning in Bergen op Zoom. Onze zonnepanelen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven in deze dynamische stad. We bieden oplossingen die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook financieel aantrekkelijk zijn.

GRATIS ADVIES GESPREK

De keuze voor zonnepanelen in Bergen op Zoom, ook wel Krabbegat genoemd tijdens de vastenavend, is niet alleen een keuze voor groene energie, maar ook een slimme investering. Met de toenemende energieprijzen bieden onze zonnepanelen een kosteneffectieve manier om uw energierekening te verlagen. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren. Neem contact op door een email te sturen naar: info@aqwatt.nl of bel naar: +31 (0)165 229 089.

Een greep uit onze zonnepanelen projecten in Bergen op Zoom

zonnepanelen woning

Bergen op Zoom

Laan van Hildernisse Zuid

Op deze woning hebben we 10 Hanover Solar 400 wp glas/glas panelen geplaatst met een string omvormer.

  • Kenmerk: Schuin dak zuid opstelling

Bergen op Zoom

Antwerpsestraat

Op dit dak hebben we 39 Hanover Solar 420 wp glas/folie panelen geplaatst met een string omvormer en optimizers.

  • Kenmerk: Plat dak zuid opstelling

Bergen op Zoom

Lamsoor

Op deze woning hebben we 7 Hanover Solar 470 wp glas/folie panelen geplaats met micro omvormers.

  • Kenmerk: Plat dak zuid opstelling

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema in Bergen op Zoom, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Daarom is het belangrijk om te achterhalen hoeveel zonnepanelen nu eigenlijk opleveren en hoelang het duurt voordat u het heeft terugverdiend.

Het duurt gemiddeld 3 – 4 jaar voordat 10 zonnepanelen zijn terugverdiend. Dit is echter een grove schattig want het heeft te maken met verschillende factoren.

zonnepanelen woning

Bij het investeren in zonnepanelen is het belangrijk om zowel de opbrengst als de terugverdientijd te begrijpen. Neem bijvoorbeeld een installatie van 10 panelen met elk 400 Wp, wat een totale capaciteit van 4000 Wp geeft. De jaarlijkse opbrengst van deze installatie varieert tussen de 80% en 95%, wat neerkomt op ongeveer 3200 tot 3800 kWh. Deze variatie is afhankelijk van verschillende factoren zoals: 

  • De oriëntatie van het dak, 
  • Het aantal zonuren,
  • De instraling van zonlicht
  • De temperatuur.
GRATIS ADVIES GESPREK

Om de terugverdientijd van uw investering te berekenen, gebruikt u de volgende formule:

Investering gedeeld door (verwachte jaarlijkse opbrengst maal de energieprijs per kWh).

Stel, de investering voor de bovengenoemde installatie is €5200,-. Met een verwachte jaarlijkse opbrengst van 3800 kWh en een energieprijs van €0,40 per kWh, is de jaarlijkse besparing €1520,-. Dit betekent dat de terugverdientijd ongeveer 3,4 jaar is. Let op, dit is een voorbeeld. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ligt vaak tussen de 4 en 5 jaar.

Dit voorbeeld toont aan dat zonnepanelen niet alleen een duurzame, maar ook een economisch verstandige keuze zijn. Uw investering in zonne-energie draagt bij aan een groener milieu en biedt tegelijkertijd een aantrekkelijk financieel rendement.

Hoeveel zonnepanelen heb jij nodig?

Prijs indicatie

Jaarlijks bespaart u

6

Zonnepanelen

Een persoon

v.a. €2.500,-

€840,-

8

Zonnepanelen

Twee personen

v.a. €2.995,-

€1.120,-

10

Zonnepanelen

Klein gezin

v.a. €3.550,-

€1.400,-

12

Zonnepanelen

Gem. gezin

v.a. €4.275,-

€1.680,-

16

Zonnepanelen

Groot gezin

v.a. €5.300,-

€2.240,-

Hoeveel zonnepanelen heb jij nodig?

Prijs indicatie

Jaarlijks bespaart u

6

Zonnepanelen

Een persoon

v.a. €2.500,-
€840,-
8

Zonnepanelen

Twee personen

v.a. €2.995,-
€1.120,-
10

Zonnepanelen

Klein gezin

v.a. €3.550,-
€1.400,-
12

Zonnepanelen

Gem. gezin

v.a. €4.275,-
€1.680,-
16

Zonnepanelen

Groot gezin

v.a. €5.300,-
€2.240,-

Zonnepanelen in Bergen op Zoom: samen maken wij de gemeente groener

In Bergen op Zoom waarderen we duurzaamheid en groen leven. Door te kiezen voor zonnepanelen van Aqwatt, helpt u actief mee aan een groenere toekomst voor onze gemeente. Onlangs meldde BN De Stem dat het vermogen van particuliere zonnepanelen in Bergen op Zoom in een jaar tijd met 19 procent is gegroeid, een duidelijk teken dat onze gemeenschap de overstap naar duurzame energie omarmt. Met 48 procent van de geschikte woningen die nu zonnepanelen hebben, tegenover 42 procent vorig jaar, laat dit zien hoe Bergen op Zoom voorop loopt in de transitie naar hernieuwbare energie. Door samen te werken met Aqwatt, speelt u een actieve rol in deze positieve verandering en ondersteunt u onze lokale duurzaamheidsdoelstellingen. Onze toewijding gaat verder dan het installeren van zonnepanelen; we streven ernaar om bewustzijn te creëren over duurzame levensstijlen en het belang van hernieuwbare energie. Samen bouwen we aan een duurzaam Bergen op Zoom. Lees meer over artikel van BN De Stem.

GRATIS ADVIES GESPREK

Wij garanderen de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Aqwatt begrijpt het belang van een waardevolle investering. Daarom bieden we concurrerende prijzen voor onze hoogwaardige zonnepanelen. Onze prijsstelling is transparant en eerlijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij informeren u ook graag over beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden, waardoor uw investering in zonnepanelen nog toegankelijker wordt. Kies voor Aqwatt en ervaar de perfecte balans tussen kwaliteit en kostenbesparing. Bovendien staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie, zodat u met volledige zekerheid de stap naar zonne-energie kunt zetten. Met ons deskundig advies en onze toegewijde service, bent u verzekerd van de beste keuze voor uw energiebehoeften.

GRATIS ADVIES GESPREK

Waarom kiezen voor Aqwatt

Kiezen voor Aqwatt betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid, vooral als u overweegt zonnepanelen te kopen in Bergen op Zoom. Aqwatt onderscheidt zich door een ongeëvenaarde focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Onze zonnepanelen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van prestaties, duurzaamheid en kwaliteit, en worden geïnstalleerd door ervaren en gecertificeerde professionals (Zie solar-register.nl/aqwatt/). Onze benadering is klantgericht; we luisteren aandachtig naar uw wensen en creëren een oplossing die naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften. Ons doel is niet alleen om u te voorzien van zonne-energie, maar om een betrouwbare en duurzame relatie op te bouwen. Bij Aqwatt streven we ernaar om elk project aan te pakken met de grootste zorg en aandacht voor detail, zodat elke klant volledig tevreden is met het eindresultaat. We zijn trots op onze bijdrage aan een groener Bergen op Zoom en werken continu aan het verbeteren van onze diensten en producten om u de beste zonne-energieoplossing te bieden.

GRATIS ADVIES GESPREK

Veelgestelde vragen

De gemiddelde installatietijd voor zonnepanelen in Bergen op Zoom varieert, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. De meeste installaties worden echter binnen één tot twee dagen voltooid, met minimale hinder voor de klant.

De zonnepanelen die wij leveren en installeren hebben een verwachte levensduur van ongeveer 25 tot 30 jaar. Wij bieden ook uitgebreide garanties om de langetermijnprestaties en betrouwbaarheid van uw installatie te waarborgen.

De terugverdientijd wordt berekend door de totale investeringskosten te delen door de jaarlijkse besparing op uw energierekening. Deze berekening houdt rekening met factoren zoals de opbrengst van de panelen en de huidige energieprijzen.

De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ligt vaak tussen de 4 en 5 jaar. Na deze jaren heb je de zonnepanelen terugverdiend en is de energie die je opwekt pure winst. Gemiddeld gaan zonnepanelen zo’n 25 jaar mee. Dit betekent dat je ongeveer 20 jaar winst maakt met jouw zonnepanelen.

Ervaringen van klanten

Zeer nette en adequate afhandeling!
Wij hebben onlangs zonnepanelen op ons dak laten plaatsen, een lastige situatie met een Oost/west ligging en een 60gr. dakhelling. We kregen direct een goed en eerlijk advies en een duidelijke offerte. Het plaatsen ondervond door een aangetroffen wespennest hinder (daar kon de monteur niets aan doen), maar er werd direct goed meegedacht om het project op korte termijn af te kunnen ronden. Snelle en duidelijke communicatie, no-nonsense en een eerlijk verhaal. Zeker een aanrader!

Begin dit jaar 14 panelen laten leggen door Aqwatt en daarbij nog 2 panelen laten leveren als plug en play systeem om op een tuinhuisje te leggen. Het is prettig samenwerken met de mannen van Aqwatt. Matthijs stemt de wensen met de klant af, waarna een goed advies wordt gegeven. Monteurs zijn vakbekwame monteurs die verstand hebben van hun vak. Wil je zelf al iets voorbereiden, geen enkel probleem. Mochten er achteraf nog problemen zijn, dan worden deze netjes opgelost.
Kortom een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan!

Recent zonnepanelen laten plaatsen door Aqwatt. Zeer tevreden met het eindresultaat en goed geholpen door Matthijs! Zeker een aanrader!

Super service, nette prijs en vakkundig geïnstalleerd. Kortom echt een aanrader

Bekijk al onze Google reviews

Besparen met Aqwatt: Onze kracht is goed advies

Interesse? Twijfel niet contact op te nemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek